MEFA Energy Systems steht für regeneratives Beheizen und Kühlen in Bestands- und Neubauten.: MEFA Befestigungs- und Montagesysteme GmbH

MEFA energia rendszerek

Mind a nemzeti mind a nemzetközi klímacélok eléréséhez szükséges, hogy lokális viszonylatban felelősen kezeljük őket. Az egyik legfontosabb aspektus a végesen rendelkezésre álló nyersanyagokkal a hosszan tartó bánásmód. Különösen az ipar területein, a nagy objektumok kifűtésénél látunk rendkívüli energia megtakarítási lehetőségeket.

A MEFA energy systems mint rendszerfelajánló, tanácsadó, tervező és rendszerelem gyártó az ipar és a közületek számára kínál ökológiailag és gazdaságilag ötletes fűtési rendszert, nagy, már létező- és új épületek számára, amely a környezeti energiák mindenféle típusát felhasználja.

A vevőink igényei szerint kialakított megoldások, a rugalmas és percre pontos logisztika, a tervezési fázis folyamán és az építkezések helyszínén biztosított szolgáltatások, valamint az innovatív MEFA-termékválaszték a legmagasabb szintű termék- és szolgáltatási minőséget képviselik.